Unikt botilbud

Et unikt tilrettelagt botilbud

På Nordbasen er vores mission at skabe en bedre fremtid for borgere, pårørende og medarbejdere. Vores botilbud i Nordjylland er målrettet de mest udsatte borgere, der ikke trives i traditionelle tilbud. Siden 2009 har vi specialiseret os i servicelovens §§ 107 og 108, og vi tilbyder et unikt match med en individuel tilrettelagt socialfaglig indsats.

Borgerens perspektiv er altid vores udgangspunkt, når vi leverer en målrettet og inkluderende løsning på Nordbasen. Vi skaber markante resultater og en positiv udvikling ved at stoppe unødvendig lidelse og ved at vende den negative spiral. Samtidig ved vi, at menneskelige og økonomiske omkostninger stiger og falder i takt.

Vi gør drømme til virkelighed, når vi sammen med borgeren skaber trivsel. Vi har en stabil medarbejdergruppe, med høj faglighed og mange års erfaring, der står for ægte og vedholdende relationsarbejde efter veldokumenterede socialpsykologiske metoder. For at sikre, at Nordbasen altid er på rette vej, har vi udviklet en forbedringskultur, fastsat ambitiøse kvalitetsmål og gennemfører løbende målinger af borgere, pårørende og medarbejderes tilfredshed.

Nordbasen på Æblevangen består af 6 rækkehuse fra 1975, som løbende bliver renoveret. Hver beboer får sin egen lejlighed, som er på 58 kvm, fordelt på køkken, stue, soveværelse, bad og entré. Til hver lejlighed hører egen indgang, samt lille gårdhave/terrasse. Der er fælles vaskerum og et større grønt fællesareal.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.